Grillitud punapeet ja kartulid

Turu juhataja Rene, haldusjuht Eiko ja bbq-meister Priit grillisid liha kõrvale mõnusad balsamico-kastmega peedid ja terved kartulid 🙂
Retsept:
Punapeedid
Kartulid
1 pott värsket tüümiani
Küüslauk
Urvaste mesi
Kõik tooraine on pärit Paali talu letist
Balsamico – mida paksem, seda parem
Õli
Sool
Pipar
½ sidrun
Köömned Toominga talu letist
Tegevuskava:
1. Koori peedid, lõika viiludeks või kangideks, maitsesta soola ja pipraga.
2. Pese kartulid ja maitsesta soola ja hakitud küüslauguga.
3. Tee peetidele kaste: sega kokku balsamico, hakitud tüümian, sidrunimahl, mesi, köömned, sool ja pipar.
4. Küpseta peete ja kartuleid grillil või ahjus.
5. Vala kaste peetidele ja lase tõmmata.
6. Serveeri ja naudi 🙂