Jänes võikastmes

Turu juhataja Rene, haldusjuht Eiko ja bbq-meister Priit valmistasid ühe õige põneva retsepti 🙂

Retsept:
6 küüliku tagajalga turuhoone Turu Mini Marketi letist
pott värsket tüümiani ja porgandit Paali Talu letist
3 tähtaniisi Toominga Talu maitseainete riiulist
soola, pipart, 1 teelusikatäis (pruuni) suhkrut
4 x 180 g võid
Tegevuskava:
1. Maitsesta küülikukoivad soola, pipra, suhkru ja hakitud tüümianiga, lase 3-4 tundi seista.
2. Prae koivad pannil igast küljest kuldseks.
3. Lao praetud koivad malmpotti ja kalla praeleem peale.
4. Pane 4 pakki võid ja tähtaniis potti, hiljem lisa porgand.
5. Pane pott madalale kuumusele, nii et või kergelt podiseks, aga ei keeks hoogsalt.
6. Hauta kaane all 4 tundi.
7. Serveeri ja naudi!