Vahemere kartulisalat on kergem ja lihtsam võimalus süüa maitsvalt toitvat ja soodsat kartulit.
Retsept:
Kartul
Päikesekuivatatud tomat
Kappari
Oliivid – Itaalia letist
Oliiviõli – Iltaalia letist/Hispaania @Sohlugrupp oliiviõli
Sidrunikoor
Rukola
Tegevuskava:
- Keeda kartulid, jahuta ja koori.
- Lõika käe vahel suupärasteks tükkideks, nii nagu teed praekartulit 🙂
- Lõika ürdid, kapparid, oliivid, päikesekuivatatud tomatid, rukola jm väiksemaks.
- Sega kõik omavahel kokku ja maitsesta soola ja pipraga, soovi korral riivi sidrunikoort.
- Kui soovid, lisa kas kalakonservi või suitsukala.
- Naudi 🙂
VIITED
Vaata retsepti siit!