Skip to main content
Skip to footer
Turuhoone:
Vabaduse Pst 1
E-L 7.30-16.00
P 9.00-15.00
Turuhall:
Soola 10
E-L 8:00-16:00
P 8:00-15:00
Avaturg:
Soola 10
E-L 8:00-16:00
P 8:00-15:00
Esileht
Turu kauplejad
Tartu linna laadad
Turu jutud
Turu teataja
Turu videod
Meedias
Sotsiaalmeedias
Retseptid
Ajalugu
Galerii
Kontakt
Esileht
Turu kauplejad
Tartu linna laadad
Turu jutud
Turu teataja
Turu videod
Meedias
Sotsiaalmeedias
Retseptid
Ajalugu
Galerii
Kontakt
Search ...
Retseptid
Otsi retsepte:
Värskekapsahautis aedubadega
Vaata lähemalt
Siidine kõrvitsakook
Vaata lähemalt
Priit Kiipsaar õpetab grillil valmistama mahlast ja maitsvat köögiviljarooga
Vaata lähemalt
Bbq-äss Priit Kiipsaar õpetab, kuidas oleks eriti maitsev ribi grillida.
Vaata lähemalt
Mahlane õunakook vaniljekastmega
Vaata lähemalt
Kukeseenekaste suitsusingiga
Vaata lähemalt
Grillitud sea sisefilee
Vaata lähemalt
Fritata – Itaalia omlett. Joel Ostrati Suur Maitserännak 2022.
Vaata lähemalt
Joel Ostrat teeb turu toorainest Itaalias süüa. Joel Ostrati Suur
Vaata lähemalt
Angerias Itaalia moodi – valgeveiniäädika ja tomatipastaga. Joel Ostrati Suur
Vaata lähemalt
Raviolid ricotta, spinati ja parmesaniga. Joel Ostrati saade Suur Maitserännak
Vaata lähemalt
Passatellid – Itaalia pastaroog värskete tomatitega. Joel Ostrati saade Suur
Vaata lähemalt
Grillitud angerias. Joel Ostrati saade Suur Maitserännak 2022.
Vaata lähemalt
Forelli tartar a la Rain Käärst. Eesti Maitsed Turuhoones 2022
Vaata lähemalt
Lõkke keedetud mahekanasupp.
Vaata lähemalt
Mahe veisepada otse lõkkel
Vaata lähemalt
Sütel küpsetatud lambajalg
Vaata lähemalt
Jänes võikastmes retsept
Vaata lähemalt
Grillitud punapeet ja kartulid
Vaata lähemalt
Joel Ostrati suur õhtusöök 2023. Nublu valmistab ceviche
Vaata lähemalt
Joel Ostrati Suur õhtusöök – Nublu hakklihakaste
Vaata lähemalt
Keraamilisel grillil küpsetatud lambajalg
Vaata lähemalt
Marineeritud luts – Sa marineeri lutsu! See on väga maitsev.
Vaata lähemalt
Vastlasupp kaunviljadest – hernestest, läätsedest või ubadest ja suitsutatud seakoodist.
Vaata lähemalt
Hapukapsas hakklihapallidega – sellist suurte ja hästi mahlastega?
Vaata lähemalt
Soolatud ahvenafilee – väherasvane ahven on just Sinu õige valik!
Vaata lähemalt
Värske meretint tehtud Eestimaiselt
Vaata lähemalt
Vahemere kartulisalat on kergem ja lihtsam võimalus süüa maitsvalt toitvat
Vaata lähemalt
Tomati – peterselli – lehtsalati padjal serveeritud Viinamärdi Talu Stracciatella
Vaata lähemalt
Härjanurme Kalatalu Vikerforelli “Ceviche” serveeritud Taluturu leivakrõpsuga
Vaata lähemalt
Härjanurme KalataluSiberi tuura “steik” serveeritud Moromõisa kõrvitsa-tšilli sooja salatiga
Vaata lähemalt
Leopoldi lihaleti röstitud sea sisefilee serveeritud Moromõisa kreemiste ahjuköögiviljadega
Vaata lähemalt
Tomati – peterselli – lehtsalati padjal serveeritud Viinamärdi Talu Stracciatella
Vaata lähemalt
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.
Nõustun
Ei soovi
Privaatsuspoliitika