RETSEPT:
Suitsusinki või suitsutatud sea pekiribasid Keerdo talu letist
Kukeseeni
Mugulsibulat
Rohelist sibulat
Tilli
Kohvikoort või piima Pajumäe letist
1-2 spl jahu
Purustatud musta pipart
Kõrvale:
Värsket kartulit
Aedube
Riivitud heamaitselist juustu või petersellilehti
Oliiviõli
Tegevuskava:
1. Lõika sink või kõhuääred kuubikuteks.
2. Puhasta sibul ja lõika kuubikuteks.
3. Pane mõlemad pannile ja prae kuldseks.
4. Samal ajal puhasta seened ja lõika vajadusel väiksemaks.
5. Puhasta kartulid ja aedoad ja pane eraldi keema.
6. Kui pekk ja seened on mõnusalt pruunistunud, lisa seened ja hauta edasi.
7. Kui seened hakkavad valmis saama, lisa pannile veidi jahu, olenevalt seente kogusest, ja sega ning kuumuta läbi.
8. Lisa piim või koor ja vesi ning lase kastmel pakseneda.
9. Maitsesta pipra, hakitud tilli, rohelise sibula ning vajadusel soolaga.
10. Kurna kartulid ja aedoad.
11. Soovi korral maitsesta aedubasid riivitud juustu või petersellilehtedega ning nirista peale oliiviõli.