Turuhoone:

E-L 7.30-16.00
P 9.00-15.00

Turuhall:

E-L 8:00-16:00
P 8.00-15:00

Avaturg:

E-L 7:00-17:00
P 7:00-15:00

Turuhoone, turuhall on suletud 23-24. juuni
Avaturg on suletud 24. juuni

Vastlasupp kaunviljadest – hernestest, läätsedest või ubadest ja suitsutatud seakoodist.

Retsept:
Kaunvilju – oad, läätsed, herned või kikerherned:
2 erinevat suitsuvorsti, nt Keerdo talu/ Forevers letist:
Suitsusinki, soovitatavalt kondiga, nt Karula lihatööstuse letist:
Porgandit:
Sibulat:
Küüslauku:
Tomatipastat, maitse järgi, kes armastab rohkem, lisagu julgemalt:
Loorberi, Toominga talu letist:
Tüümiani:
Peterselli:
Soola:
Musta purustatud pipart:
Suitsupaprikat või kui ei ole, siis tavalist

Tegevuskava:

  1. Kui kasutad kuivatatud ubasid või (kiker)herneid, siis esmalt leota neid 24 tundi. Läätsed keevad ruttu. Aga väga hästi töötavad ka konserveeritud kaunviljad.
  2. Lõika liha ja vorstid viiludeks.
  3. Puhasta porgand ja sibul ning riivi või haki peeneks.
  4. Pane potti õli ning hauta, lisa tomatipasta, maitseained ja liha.
  5. Lisa vesi ja kaunviljad.
  6. Keeda, kuni kaunviljad on pehmed 🙂
VIITED
Vaata retsepti siit!
et