Turuhoone:

E-L 7.30-16.00
P 9.00-15.00

Turuhall:

E-L 8:00-16:00
P 8.00-15:00

Avaturg:

E-L 7:00-17:00
P 7:00-15:00

23-24. juuni kogu turg seoses jaanidega SULETUD
20-22. juuni on Turuhoone avatud kella 17:00-ni.

Värske meretint tehtud Eestimaiselt

Retsept:
Tinte Viossi või Saarepiiga letist
Jahu
Muna
Piima
Õli ja võid
Soola
Pipart
Kastmeks: majonees, hapukoor, till, roheline sibul
Kõrvale: kartulilipsud


Tegevuskava:

  1. Puhasta tindid – eemalda pea ja sisikond ning pese ja kuivata majapidamispaberiga. Riputa peale soola. Mari tõsta eraldi.
  2. Löö muna piimaga lahti ning maitsesta soola ja pipraga.
  3. Tõsta tindid esmalt jahusse, siis munasse ning prae või ja õli segus.
  4. Prae mõlemalt küljelt, kuni kalad on kuldsed.
  5. Mari maitsesta soola, pipraga ja sega juurde kala paneerimisest üle jäänud muna.
  6. Prae mõlemalt poolt.
  7. Kastmeks tee majoneesist, hapukoorest, hakitud tillist ja rohelisest sibulast kaste.
  8. Kõrvale sobivad hästi kartulilipsud (ahjukartuliviilud), kaste ja värske hapukurk.
VIITED
Vaata retsepti siit!
et