Värskekapsahautis aedubadega
Värskekapsahautis aedubadega
Retsept:
Värsket kapsast
Aedubasid
Sibulat
Porgandit
Küüslauku
Hakkliha
Maitseaineid – nt värsket tilli, peterselli, tüümiani vm
Soola
Pipart
Õli
Või
Tegevuskava:
1. Puhasta ja pese oad ja eemalda vajadusel kapsal koledad pealmised lehed.
2. Puhasta sibul ja küüslauk, haki ja pane õli ja killukese võiga potti madalal kuumusel hauduma. Või annab roale hea maitse ning aitab sibula ja porgandi magususe esile tuua.
3. Lisa hakkliha ning pruunista.
4. Puhasta porgand, riivi ja lisa potti.
5. Samal ajal lõika kapsas ja oad suurteks tükkideks ja
6. lisa potti. Sega ja jäta kaane all hauduma.
7. Sega aegajalt ja maitsesta.
8. Kui on valmis, serveeri kartuli, riisi, tatraga või söö kõrvale leiba ja tervis tuleb!
VIITED
Vaata retsepti siit!